Ostenil Mini

    * Остеоартрозата е дегеративно ставно заболяване, което причинява болка и намаляване на ставната функция. Тя води постепенно до влошаване качеството на живот, особено когато са засегнатималките стави, като например тези на ръцете.
*
Ostenil ® mini е изотоничен разтвор на високопречистен хиалуронан (натриев хиалуронат), създаден специално за лечение на остеоартроза на малките стави. Инжектира се вътреставно, като курсът на лечение включва от една до три инжекции през интервал от една седмица. Положителният ефект на лечението с Ostenil ® mini е с продължителност 6 месеца.


* Ostenil ® mini е показан за лечение на болка и намалена подвижност, вследствие на дегеративни или травматични промени в малките стави, например ставите на гръбначния стълб, седловидната става на палеца на ръката, интерфалангеалните стави на пръстите на ръцете, проксималната става на палеца на крака и мандибуларната става.
* Хиалуронанът в Ostenil® mini е добит чрез бактериална ферментация и е с висока чистота. Ostenil® mini не съдържа животински протеин.
* Ostenil® mini е стерилен изотоничен разтвор на 10 mg/ml хиалуронан в предварително напълнена спринцовка, поставена в запечатана опаковка.

Категории: Здраве и красота, Медицински стоки

Намерете в: ИНОВА


Да Не

Подобни продукти и услуги

Валериана/ VALERIANA

Хепкарсил/ HEPCARSIL

Темпимет/ TEMPIMET

Ластичен бинт Medilast forte висока...

Medica водоустойчив и защитен пластир...

Показатели при изследване на секрети...

Показатели при изследване на течни...

Съединително – тъканни и костни...

1 2 3 4 ... 17 18 19 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...